Siirry sisältöön
Palvelut Referenssit Virtuaaliset valmistujaiset

Virtuaaliset valmistujaiset

Business College Helsingin virtuaaliset valmistujaisjuhlat

Business College Helsinki on järjestänyt perinteiset valmistujaisjuhlat kahdesti vuodessa Messukeskuksen tiloissa. Koronapandemia laittoi kuitenkin suunnitelmat uusiksi, ja vuoden 2020 joulukuun valmistujaisjuhlat toteutettiin virtuaalisina.

Näin toteutuksesta kertoo Business Collegen Riitta Antikainen.

”Koimme tärkeäksi järjestää valmistujaiset opiskelijoillemme poikkeustilanteesta huolimatta. Hetken mietittyämme päädyimme toteuttamaan tilaisuuden Messukeskuksen virtuaalistudiossa. Meillä itsellämme ei ollut vastaavista toteutuksista kokemusta, mutta kaikki lähti hyvin käyntiin, kun kävimme alkusyksystä tutustamassa virtuaalistudioon ja saimme Messukeskukselta ehdotuksen toteutuksesta.

Messukeskuksen AV-asiantuntijat tukivat meitä erinomaisesti ja antoivat meille matkan varrella helposti ymmärrettäviä käytännön neuvoja . Valmistujaispäivänä virtuaalistudiossa olivat paikalla ainoastaan tilaisuuden esiintyjät. Livetilaisuutta seurattiin jopa noin 350 yhteyden päästä, josta olimme todella tyytyväisiä. Lisäksi tilaisuuden tallenne oli nettisivuillamme pari viikkoa tilaisuuden jälkeen, Antikainen summaa.

”Virtuaalistudio toimi erinomaisesti ja saimme valmistujaisista näyttävät. Myös palaute on ollut erittäin positiivista. Studion lisäksi käytössämme oli viereinen taukotila, jonne Messukeskuksen väki oli saanut loihdittua herkulliset tarjoilut paikalla olijoille näin poikkeustilanteessakin.”

Riitta Antikainen, Helsinki Business College