Siirry sisältöön
Palvelut

Palvelumme

Osaava kumppanisi

Huippulaatuista ääntä, mukaansatempaavaa kuvaa, näyttäviä valaistustoteutuksia ja vaikuttavia rakenteita. Striimauksia ja simultaanitulkkausta. Ammattitaitoa, joka syntyy tapahtumateollisuuden ytimessä.

Toteutamme vuosittain tekniikan yli sataan tapahtumaan. Osaamisemme keskiössä ovat kansainväiset kongressit ja konferenssit, messutapahtumat, seminaarit sekä viihdetapahtumat. Pienemmät tilaisuudet hoidamme samalla ammattitaidolla ja sitoutuneisuudella kuin isommatkin toteutukset.


Palvelumme

Ääni

Suunnittelemme ja toteutamme äänentoistoratkaisut ympäristöön kuin ympäristöön. 

Mahdollistamme simultaanitulkkauksen jopa usean tuhannen hengen kansainvälisiin kongresseihin ja kykenemme toimittamaan tekniikan jopa 31 kielen samanaikaiseen tulkkaukseen.

Käytössämme on langaton Bosch-kokousmikrofonijärjestelmä, Bosch-tulkkauskalusto sekä Audipack-tulkkikopit.

Kuva

Laadukkaat näytöt, videoprojektorit, valkokankaat ja 4K-kamerat varmistavat tapahtumasi onnistumisen.

Videoprojisointi suurille kuvapinnoille on erikoisosaamistamme: tehokkaiden projektorien avulla tapahtuma tai kongressi on entistä näyttävämpi ja viesti välittyy osallistujille selkeämmin.

Valkokankaistamme ei lopu koko kesken vaan niissä riittää volyymiä Suomen suurimpien kongressitapahtumien tarpeisiin.

Teemme myös ledscreen-totetuksia ja messuosastoihin valikoimastamme löytyy näyttöjä useaan eri kokoon.

Valo

Meillä yrityksesi tai tilaisuutesi ei jää pimentoon!

Suunnittelemme ja toteutamme valaistuskokonaisuudet pienistä messuosastoista suuriin ohjelmalavoihin, huomioiden tilaisuuden luonteen ja esim. kamerakuvauksen asettamat vaatimukset.

Ammattitaitomme ja nykyaikaisen kalustostamme avulla rakennamme juuri oikean valaistuksen tapahtumaan kuin tapahtumaan.

Rakenteet

Laadukkaat rakenteet ovat tapahtumasi kivijalka. 

Toteutamme lava- ja trussirakenteet tilaisuuteen kuin tilaisuuteen. 

Käytössämme on Stagedexin lavajärjestelmä ja trussikalustomme rungon muodostavat huippuluokan Prolyte 30 -sarjan trussit. Ja trussiahan meillä riittää, sillä sitä löytyy meiltä yli kolmen kilometrin verran!

Striimaus

Toteutamme striimaukset tapahtumiisi ketterästi ja ammattitaidolla.

Tapahtumasi voidaan striimata verkkoon mille tahansa tapahtuma-alustalle tai esim. yrityksesi websivuille. Myös etäpuhujien tuonti mukaan ohjelmaan on meille tuttua. Tapahtumien suoratoiston lisäksi voimme toteuttaa myös interaktiivisia hybriditapahtumia.

Vuokraa kalustoa

Vuokraamme AV-kalustoa muille AV-alan yrityksille ja toimijoille. Varastomme keskeinen sijainti Messukeskuksessa Pasilassa tekee laitteiden noutamisen ja palauttamisen helpoksi. Varastoomme pääsee 6.12 huoltokäytävän kautta (ajo Ratapihantieltä).